Kupite proizvode Revolana na internet prodavnici Biodom.rs.
O nama

O nama

Proizvodi Revolana dizajnirani su od prirodnih materijala kako bi bili zdravi, održivi i osigurali udobnost za svakoga. Brend Revolana nudi samo prirodne materijale. Pamuk je uvek organski sa GOTS certifikacijom. Birate sa sigurnošću i poverenjem.

Revolana

Revolana je brend firme Ecovolve. Kreirana je 2013 godine sa ciljem da ponudi izbor zdravih i prirodnih materijala sa odličnim kvalitetom realizacije. Sami biramo sve sirovine, radimo direktno sa proizvođačima i potpuno kontrolišemo proizvodnju kao i distribuciju. Naša proizvodnja se nalazi u Borči (severno od Beograda) u Srbiji. Radimo sa domaćom srpskom vunom i doprinosimo njenom razvoju.

Ecovolve

Milena i Lionel Mestre osnivači firme Ecovolve
Milena i Lionel Mestre osnivači firme Ecovolve

Ecovolve je firma koja proizvodi artikle brenda Revolana. Ecovolve je osnovan u Francuskoj 2012 godine i u Srbiji 2015 godine od strane Milene i Lionela Mestre. Ecovolve svu proizvodnju obavlja u Srbiji dok firma u Francuskoj obavlja distribuciju u Francuskoj i u Evropi. Od juna 2018 godine, Milena i Lionel Mestre će nastaviti razvoj Revolane i Ott Sistema u Srbiji.

Ott Sistem

Ott Sistem je rešenje prirodne ergonomične krevetnine dizajnirano od strane 4 firme od kojih je jedna Ecovolve. Mi smo suosnivači brenda kao i firme koja obezbeđuje razvoj Ott Sistema. Ecovolve proizvodi sve navlake Ott Sistema u istom duhu kao što su i proizvodi Revolana.