Naddušeci od čiste runske vune

Naddušeci od čiste runske vune

/ Naddušeci od čiste runske vune

Prava osnova Vašeg dobrog sna, naddušek od čiste runske vune doprinosi kvalitetu spavanja regulišući toplotu i vlažnost tela.

Naddušek od čiste runske vune

Naddušek je napravljen sa 900 do 1000 g vune po m². Platno naddušeka je 100% organski pamuk – kvalitet perkal, mekano i ugodno. Naddušek se lako postavlja na dušek sa 4 kvalitetne lastike na ćoškovima. Lako se skida za redovno održavanje. Vuna ima mnogobrojne prednosti :

  • reguliše temperaturu ;
  • nema statičkog elektriciteta ;
  • ne zadržava mirise ;
  • malo abrazivna (što predstavlja loš teren za grinje) ;
  • netretirana smatra se  : kompatibilna sa čovekom ;
  • upija i oslobađa vlažnost tela za veoma kratko vreme.

Vuna ima mali nedostatak : vremenom se sleže. Zbog toga za naddušeke koristimo dupli sloj iglovane vune. Proces iglovanja omogućava proizvodnju vunenog filca koji je dugotrajan i ne menja se tokom korišćenja.

Zaštita za dušek od 100% organskog pamuka

Zaštita za dušek je urađena od 100% organskog pamuka. Debela je i upijajuća. Može se postaviti na dušek ili na naddušek. Pere se u mašini na 60°C. Omogućava lako održavanje higijene kreveta. Osim toga, ako se koristi preko vunenog naddušeka, dozvoljava nesmetano prozračivanje vune.

Ovu zaštitu nudimo u formi platoa sa 4 lastike na ćoškovima. Urađena je od pletenog pamuka i zbog toga je i lagano rastegljiva. Odličan kvalitet ove zaštite se ne može porediti sa zaštitama od tkanog platna koje se rade od debelog prediva i prolaze kroz proces čupavljenja da bi se dobio bolji izgled. Zaštita se vrlo lako postavlja na krevet. Predstavlja element higijene koji se preporučuje na svim dušecima.