Blog - Revolana.rs

Blog - Revolana.rs

/ Blog

Beogradski Sajam Nameštaja 2019 je otvoren

 11/2019

Kompanija Ecovolve, proizvodjač Revolane, je na Beogradskom Sajmu Nameštaja u Hali 4, štand broj 4057, narednih 6 dana. Izloženi su novi modeli kreveta, novi dušeci i nova lanena posteljina. Dobrodošli u posetu !

Otkrijte zašto je lan tako fantastičan za spavanje

 10/2019

Lan je drevno vlakno koje se uveliko koristilo pre nego što su ga pretekli pamuk i sintetička vlakna. Danas, lan pravi fantastičan povratak kao luksuzno i ekološko vlakno. Prošli su dani grubih lanenih posteljina naših baka. Sveža leti i topla zimi, lanena posteljina pruža neuporedivu udobnost spavanja.

Ecovolve na Sajmu Nameštaja u Beogradu 2019

 09/2019

Kompanija Ecovolve, proizvođač Revolane, predstaviće oba brenda na Beogradskom sajmu nameštaja koji se održava na Beogradskom sajmu od utorka 5. do nedelje 10. novembra 2019. godine. Ecovolve štand biće postavljen u hali 4, broj 4057.

Video izrade vazdušaste vunene vate

 09/2019

Izrada vazdušaste vunene vate, koja se koristi u proizvodnji jorgana od čiste vune brenda Revolana, vrši se u nekoliko faza. Sve započinje pripremom vune i nastavlja sa vlačanjem i ukrštanjem vlakana. Na kraju se radi paralelizacija vlakna na mašini koju verovatno nećete videti nigde drugde.

Video pranja sirove vune u Vučju za brend Revolana

 09/2019

Pranje sirove vune koja se koristi u proizvodima Revolana vrši se u Vučju kod Leskovca. Ovde vidimo različite faze od sortiranja masne vune, prolaska kroz otvarač, namakanja i pranja. Nakon sušenja, vuna je spremna za pakovanje. Pranje se vrši uz pomoć belgijske mašine koja datira iz 1942. godine sa korišćenjem čiste izvorske vode.

Video proizvodnje jorgana od čiste runske vune

 09/2019

Proizvodnja Revolana jorgana od čiste runske vune je zanatski posao u više etapa. Od krojenja platna, punjenja vunom, štepanja uz pomoć rama na mašini, dorade pa sve do pakovanja, kompanija Ecovolve prikazuje sve te radove u videu snimljenom u svojoj proizvodnoj jedinici u Borči – Beograd.

Etape proizvodnje jorgana od čiste runske vune

 09/2019

Proizvodnja jorgana od čiste vune vrši se u nekoliko faza koje uključuju nekoliko mašina i dosta znanja. Otvaramo vrata naše radionice kako bismo pokazali realizaciju ovih faza od strane našeg proizvodnog tima u Beogradu.

Pranje sirove vune u Srbiji za brend Revolana

 09/2019

U Revolana proizvodima, mi koristimo vunu ovaca iz Srbije. Ova vuna se otkupljuje lokalno od mnogobrojnih malih ovčara na jugu Srbije. Pranje sirove vune se obavlja u mestu Vučje blizu Leskovca. Radi se na starim mašinama, u manjim količinama, sa mekom izvorskom vodom.

Dodela nagrada za investiciju godine u Srbiji – Aurea 2019

 04/2019

U četvrtak 28 marta, Ecovolve je prisustvovao ceremoniji dodele nagrada, Aurea 2019, za najbolju investiciju godine u Srbiji, kao jedan od 8 finalista. Konkurencija je bila žestoka i nagrada je dodeljena velikoj investiciji od 34 milliona evra za novu fabriku dečije hrane.

Ecovolve predstavljen u magazinu Hoteli & Restorani

 04/2019

Hoteli & Restorani je B2B magazin koji se distribuira na preko 3,000 adresa ekskluzivnih hotela i restorana u Beogradu, Novom Sadu, kao i svim većim mestima i turističkim centrima širom Srbije. Ecovolve je predstavljen u broju 11 kao prvi prirodni ergonomski sistem za spavanje u Srbiji, posebno pogodan kao kompletno superiorno rešenje za hotele.

Ecovolve je nominovan za nagradu Aurea 2019

 03/2019

Ecovolve je ušao u uži krug od 8 finalista za takmičenje za investiciju godine Aurea 2019. Aurea je nagrada za investiciju godine koju organizuje poslovni portal eKapija svake godine počevši od 2009 i koja se dodeljuje kompaniji koja je u prethodnih dvanaest meseci realizovala najinovativniji, društveno korisni i finansijski isplativ projekat u Srbiji.

Kompanija koja proizvodi Revolana u Srbiji u magazinu Srpska Ekonomija

 03/2019

Ecovolve, kompanija koja proizvodi i prodaje Revolana u Srbiji, je opisana u zadnjem izdanju magazina Srpska Ekonomija. Srpska Ekonomija je mesečni biznis magazin o srpskoj ekonomiji, lansiran u 2016. U izdanju broj 19, objavljen je članak o porodičnom biznisu gde je Ecovolve pokazan kao primer, pošto 4 člana iste familije rade u kompaniji.

U potrazi za perfektnim sistemom za spavanje – Galen pharm

 03/2019

Galen pharm je dvomesečni informativni magazin o zdravlju koji se može besplatno naći u apotekama u Srbiji. U zadnjem izdanju, broj 26 za mesece mart i april, članak autora Jean-Claude Ott objašnjava važnost i uticaj prirodnog sistema krevetnine na zdravlje i zadovoljstvo ljudi.

Ecovolve i Revolana na portalu Ekapija

 11/2018

Ecovolve, koji proizvodi i prodaje Revolana u Srbiji, predstavljen u članku online biznis magazina Ekapija posle svog učešća na Beogradskom sajmu nameštaja.

Ecovolve presents Revolana at the Belgrade Furniture Fair

 11/2018

The international furniture fair in Belgrade started last Tuesday and continues until Sunday 11 November. Ecovolve is there for the launch and presentation of Revolana in Serbia. The stand with its elegant and refined design was noticed and the 3 beds of our partners from Alsace made for this occasion triggered interest.

Problem grinja u krevetu

 03/2018

Grinje su male mikroskopske životinje koje se hrane našim izumrlim ćelijama kože. Žive što je moguće bliže izvoru hrane, odnosno na ili u gornjem delu dušeka. One su problem koji se mora držati pod kontrolom.