Kupite proizvode Revolana na internet prodavnici Biodom.rs.
Naddušeci od čiste runske vune

Naddušeci od čiste runske vune

Prava osnova Vašeg dobrog sna, naddušek od čiste runske vune doprinosi kvalitetu spavanja regulišući toplotu i vlažnost tela.

Naddušek od čiste runske vune

Naddušek je napravljen sa 900 do 1000 g vune po m². Platno naddušeka je 100% organski pamuk – kvalitet perkal, mekano i ugodno. Naddušek se lako postavlja na dušek sa 4 kvalitetne lastike na ćoškovima. Lako se skida za redovno održavanje. Vuna ima mnogobrojne prednosti :

  • reguliše temperaturu ;
  • nema statičkog elektriciteta ;
  • ne zadržava mirise ;
  • malo abrazivna (što predstavlja loš teren za grinje) ;
  • netretirana smatra se  : kompatibilna sa čovekom ;
  • upija i oslobađa vlažnost tela za veoma kratko vreme.

Vuna ima mali nedostatak : vremenom se sleže. Zbog toga za naddušeke koristimo dupli sloj iglovane vune. Proces iglovanja omogućava proizvodnju vunenog filca koji je dugotrajan i ne menja se tokom korišćenja.

Zaštita za dušek od 100% organskog pamuka

Zaštita za dušek je urađena od 100% organskog pamuka. Debela je i upijajuća. Može se postaviti na dušek ili na naddušek. Pere se u mašini na 60°C. Omogućava lako održavanje higijene kreveta. Osim toga, ako se koristi preko vunenog naddušeka, dozvoljava nesmetano prozračivanje vune.

Ovu zaštitu nudimo u formi platoa sa 4 lastike na ćoškovima. Urađena je od pletenog pamuka i zbog toga je i lagano rastegljiva. Odličan kvalitet ove zaštite se ne može porediti sa zaštitama od tkanog platna koje se rade od debelog prediva i prolaze kroz proces čupavljenja da bi se dobio bolji izgled. Zaštita se vrlo lako postavlja na krevet. Predstavlja element higijene koji se preporučuje na svim dušecima.